joi, 28 martie, 2024

Platforma de investiţii SeedBlink a numit-o pe Carmen Sebe în funcţia de CEO

Distribuie:

Publicat:

Platforma de investiţii SeedBlink a numit-o, de la 1 septembrie, pe Carmen Sebe în funcţia de CEO, după ce de la 1 ianuarie 2020 aceasta s-a alăturat platformei ca partener.

De asemenea, SeedBlink a recrutat doi manageri pentru funcţiile de director financiar şi director tehnic, se menţionează într-un comunicat remis, luni, AGERPRES.

Odată cu promovarea lui Carmen Sebe, Andrei Dudoiu, co-fondatorul şi fostul CEO al companiei, devine managing partner şi preşedinte al Board of Directors, în timp ce Ionuţ Pătrăhău este, de asemenea, managing partner şi responsabil pentru Corporate Development. Radu Georgescu îşi continuă activitatea în calitate de chairman of the Board of Advisors.

Organigrama este completată de doi manageri noi pentru funcţiile de director financiar şi director tehnic.

Astfel, Dorina Tudor, un manager cu 25 ani de experienţă în domeniul financiar, este de la 7 septembrie chief financial officer. Anterior SeedBlink a ocupat o poziţie similară în grupul de firme Clinicile Dr. Leahu, grupul Gecad şi Avangate, informează Agerpres.ro.

Pe de altă parte, George Simion, un specialist cu 17 ani de experienţă în IT, a devenit din august noul chief technology officer al SeedBlink. Înainte a ocupat mai multe funcţii de management printre care software engineering director pentru Verifone, 2CheckOut şi Coinzone.

Aceste angajări vin ca urmare a rundei de finanţare Seria A de 3 milioane de euro a SeedBlink, condusă de fondul de investiţii Catalyst II România, cu participarea suplimentară a investitorilor instituţionali şi a campaniei SeedBlink pe propria sa platformă.

În ultimele două luni, SeedBlink şi-a consolidat echipa de executivi şi Board of Advisors cu specialişti de renume printre aceştia numărându-se şi Marius Ghenea, Pekka Maki şi Ted Cominos Jr, care au atât o experienţă dovedită în ceea ce priveşte scalarea companiilor, cât şi o misiune personală de a democratiza investiţiile.

SeedBlink este platforma de investiţii în startup-uri de tehnologie cu cea mai mare creştere din Europa din punctul de vedere al sumelor tranzacţionate şi a numărului de investitori. Compania îşi propune să democratizeze procesul de investiţii prin a îmbină vizibilitatea adusă de crowdfunding, flexibilitatea business angels şi expertiză VC într-o platforma online.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img