joi, 18 aprilie, 2024

Ploaie si frig la Zilele Husilor

Distribuie:

Publicat:

In weekend-ul 10-11 octombrie, muncipiul Husi a sarbatorit evenimentul “Toamna Culturala Huseana” -Zilele Husilor, care s-a desfasurat pe mai multe planuri.

 Incepand din dimineata zilei de sambata,10 octombrie, pe aleea de pe langa parcul Rodina a fost organizat Targul Mesterilor Populari, iar seara, pe scena amplasata in Piata Tricoloruilui au debutat  artistii de pe plan local, iar spre final, atmosfera a fost infierbantata de catre formatia de rock ELYON, aflata la inceput de drum, care a reusit sa captiveze pe toti cei pasionati de acest gen muzica. La sfarsitul concertului acestuia, zeci de adolescenti i-au asteptat pentru a le oferi autografe. Seara s-a incheiat cu evoluatia artistei MIKI.

Duminica,11 octombrie, ploaia a spulberat orice asteptare de relaxare deoarece vremea a fost extrem de capricioasa si mai toata ziua a plouat. Insa husenii nu s-au speriat si, incepand de la ora 13:30, acestia au asteptat la rand zeci de minute, prin ploaie, celebrele sarmalute ale primarului Ioan Ciupilan. Desi la impartitul sarmalutelor  au fost sute de persoane, la concertul de care a inceput de la ora 17:00, doar cateva zeci de persoane au avut curajul si dispozitia necesara sa infrunte ploaia si temperatura scazuta si sa asiste in Piata Tricolorului la spectacolul oferit de Ansamblul “Trandafir de la Moldova”,   Formatia Folclorica “Tara Vrancei”, Nelu Ploiesteanu, Mioara Velicu si trupa Compact.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img