News Flash:

PLR Vaslui ramane si fara presedintele interimar. SARBU A DEMISIONAT

18 Aprilie 2015
1629 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Sarbu-presedintele interimar al Partidului Liberal Reformator(PLR) Vaslui a hotarat sa demisioneze,decizia a fost anuntata printr-un comunicat de presa

“Dupa firesti si temeinice analize, decid sa anunt conducerea partidului de la Bucuresti, colegii din filiala Vaslui, membrii de partid si presa, ca incepand de astazi 15 aprilie 2015 ma retrag din functia pe care o detin si din calitatea de membru de partid, punand la dispozitia filialei, arhiva si toate documentele pe care le detin. Fac acest lucru deoarece consider ca partidul in care am activat a tergiversat nepermis de mult inscrierea si recunoasterea sa, eu nedorind sa induc in judetul Vaslui oamenii in eroare” a declarat Florin Sarbu.

Acest Florin Sarbu a candidat in 2008 pentru functia de primar al municipiului Vaslui din partea Partidului Romania Mare. Dupa ce presedintele de la acea vreme al PRM Vaslui, Corneliu Bichinet a fost dat afara din partid de Corneliu Vadin Tudor, Sarbu fiind numit interimar. Nu pentru multa vreme, deoarece sI Sarbu a avut soarta lui Bichinet. Biroul Permanent al Partidului Romania Mare a hotarat excluderea din partid a lui Florin Sarbu. Acesta a fost acuzat de superiorii de la centru ca “s-a vandut traseistului politic Corneliu Bichinet. Sarbu s-a inscris mai apoi in PLR.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0968 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033597 (s)