marți, 16 aprilie, 2024

Plzen – FCSB 1-4 – Becali, euforic dupa calificarea echipei sale

Distribuie:

Publicat:

FCSB a invins-o categoric pe Viktoria Plzen, 4-1, in Cehia, si s-a calificat in play-off-ul UEFA Champions League. Echipa ros-albastra are locul asigurat in grupele Europa League si un cec de 10 milioane de euro.
Gigi Becali a fost euforic dupa meciul cu Plzen. A spus ca Teixeira este cel mai bun stelist si ca echipa sa va incasa 12 milioane de euro.
“Ma asteptam sa marcam 2-3 goluri, dar nici asa. Nu ma asteptam la 4 goluri. La 2-1 am inceput sa plang de bucurie. Dupa aceea am vazut finalul in lacrimi. Dumnezeu si Maica Domnului mi-au dat bucurie, bucurie, bucurie. Sunt transpirat de bucurie!

Se vede ca Teixeira este numarul 1 la echipa. Toata lumea sa inchida gura in fata Stelei. Ne-am calficat in play-off-ul Champions League. Nu conteaza cu cine cadem. Conteaza acum ca Dumnezeu, in seara asta, mi-a dat 12 milioane. A zis Dumnezeu «Hai sa iti dau 12 milioane de euro. Ca stii tu ce trebuie sa faci cu ei». El stie ce o sa fac. Daca intru in Champions League pot sa iau 40 de milioane. Cred ca o sa cadem cu TSKA Moscova.
Le-am spus jucatorilor, cand am fost in cantonament, ca sunt de 3 ori mai valorosi si ca trebuie sa dea 2-3 goluri, dar am dat 4. La golul lui Balasa am crezut ca mingea se duce in afara terenului. 
Ce e mai important? Sa te bagi la echipa si sa nu te califici sau sa te bagi si sa te califici?! Tot ce am facut, ce am spus si cum m-am comportat a dat roade. Dumnezeu mi-a dat cuvant cu putere multa. Tot ce am facut a fost o strategie”, a spus Becali la TV Sport ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img