joi, 18 aprilie, 2024

PMP VASLUI a efectuat vizite in localitatile din jurul Husului-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Echipa de campanie a PMP VASLUI, condusa de inginerul Romulus Buhaescu si Bogdan Trifan (consilier al municipiului Husi), au vizitat la jumtatea acestei saptamani, localitatile si comunele din jurul Husului. Acestia au ramas total surprinsi de conditiile si de povestile oamenilor de prin sate. Conform spuselor celor de la PMP VASLUI, in multe zone, cetatenii se tem de autoritatile locale, ca daca nu vor vota asa cum spun dumnealor, vor ramane izolati, fara pensii si ajutoare. In continuare va redam comunicatul remis de redactie bzv.ro:

„Marti si miercuri, am continuat, impreuna cu Bogdan Trifan, campania electorala prin Bunesti Averesti,Tatarani, Lunca Banului, Stanilesti. Oamenii ne-au primit cu caldura si cu zambetul pe buze. Zambetul unora dintre ei insa era cam amar, pentru ca ei erau sustinatorii altor partide si ne intrebau…ai nostri cand vin? Ai nostri de ce nu vorbesc cu oamenii?…Pacat ca nu m-au intrebat pe mine direct pentru ca le-as fi raspuns, “Ai vostri sunt foarte siguri pe ei ca o sa castige fara sa faca nimic, nici macar nu o sa de deranjeze sa vorbeasca cu voi”. “Si  ai vostri se ocupa cu a va tine in lat ca pe niste caini speriati”. Am oprit la poarta unui cetatean care ne-a spus din start: “Daca sunteti rosii, plecati cat mai repede de la poarta mea! I-am explicat ca noi suntem “bleu cu verde” si am reusit sa intram in dialog cu dansul, iar acesta a inceput sa-si deschida sufletul si sa ne spuna oful lui despre cat de greu este sa fii singur la 80 de ani, despre fabrica la care a lucrat si care acum este o ruina, despre modul in care autoritatile locale terorizeaza si ameninta cetatenii din sat folosindu-se de diverse metode precum: daca nu iesim noi , nu va mai lucram pamanturile, nu va mai dam ajutoarele sociale, ba chiar ameninta ca nu vor mai da pensiile. Ei, da! cu asta se ocupa “ai vostri”. Noi i-am spus ca daca vrea, ii putem publica povestea vietii lui, dar omul nu a vrut sa ne spuna cum il cheama pentru a nu-l afla “stapanii”comunitatii.

Stimati primari, lasati oamenii in pace si nu-i mai amenintati! Nu sunteti stapanii lor, sunteti doar conducatorii! Pamanturile sunt ale lor, ajutoarele sociale si pensiile sunt drepturile lor prin lege. Vom reveni si cu alte ganduri si informatii pe care le culegem din satele Vasluiene.„conform spuselor domnului Romulus Buhaescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img