News Flash:

PNL este pregătit să-şi asume răspunderea guvernării, chiar şi într-un guvern minoritar

16 Ianuarie 2018
1356 Vizualizari | 0 Comentarii
turcan

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, spune că liberalii sunt pregătiţi să-şi asume răspunderea guvernamentală, chiar şi într-un guvern minoritar.

"La consultările de mâine de la Cotroceni vom susţine următoarele: 1. Organizarea de alegeri anticipate, pentru ca românii să decidă care este partidul care îşi poate asuma o guvernare coerentă, de tip european, în interes public; 2. PNL este pregătit să-şi asume răspunderea guvernamentală, chiar şi într-un Guvern minoritar; 3. PNL va vota împotriva oricărui Guvern cu premier PSD; 4. PNL nu va participa la guvernare alături de PSD", se arată într-un comunicat de presă remis marţi, AGERPRES, de către Raluca Turcan.

Turcan cere demisia lui Liviu Dragnea din toate funcţiile publice, pentru că a garantat pentru ultimele două guverne.

"PSD a demonstrat cu vârf şi îndesat că nu-şi poate asuma o guvernare pentru români. E prea corupt şi este confiscat de un singur om. Tot ce i-a interesat pe liderii majorităţii guvernamentale a fost albirea propriilor dosare din justiţie, păstrarea propriilor fotolii şi dobândirea de avantaje economice. Dragnea a garantat pentru ambele Guverne, tot el trebuie să răspundă prin demisia din toate funcţiile publice", a mai spus Raluca Turcan.

AGERPRES 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 23 queries | Mysql time :0.054813 (s)