joi, 28 martie, 2024

PNL provoaca PSD

Distribuie:

Publicat:

conform agerpres.ro,presedintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat un apel catre presedintele PSD, Liviu Dragnea, de a intra intr-o dezbatere, provocarea fiind lansata in timpul unui miting electoral regional organizat sambata seara, in Piata Unirii din Iasi.

 “De la Iasi, astazi lansez o provocare lui Liviu Dragnea. Astazi, de la Iasi, Dragnea te provoc sa intri in dialog cu mine despre Romania mea. Vreau sa stii ca Romania mea se vede altfel decat la tine. Romania mea, a liberalilor, a lui Dacian Ciolos si a cetatenilor care cred cu onestitate si in cinste se vede cu oameni fericiti, cu oameni care cred intr-o tara plina de speranta. Romania mea nu are povara fiscala pentru antreprenori”, a spus Alina Gorghiu in discursul tinut in Piata Unirii din Iasi in fata a aproximativ 3.000 de persoane venite din mai multe judete ale Moldovei pentru a lua parte la mitingul electoral regional organizat de PNL.

Liderul PNL a spus celor prezenti la manifestare ca “o tara a liberalilor inseamna decenta fata de contribuabili” si ca “Romania mea nu are pensii speciale pentru parlamentari, doar la PSD”.

“In tara mea, Liviu Dragnea, justitia este la fel pentru orice cetatean, nu exista imunitate doar pentru cei de la PSD. In Romania liberala, dragii mei, cu totii avem dreptul la fericire si la speranta. Este o tara in care nu vreau sa vorbesc despre condamnari, nici despre Teldrum, nici despre faptul ca cineva condamnat penal are indrazneala sa isi doreasca sa fie prim ministrul Romaniei, dar vorbesc despre decenta, despre echitate, despre onestitate si despre puterea de a-ti recunoaste greseala atunci cand ea exista. Si, da, dragii mei liberali, am si gresit. Am gresit, dar stiu un lucru pe care il stiti la fel de bine si voi: in 11 decembrie nu exista decat doua drumuri — un drum care inseamna PNL, Dacian Ciolos si Romania inainte si un drum care inseamna saracie, dependenta fata de statul clientelar al stangii si inseamna umilinta”, a mai spus Gorghiu.

Alina Gorghiu a adresat un mesaj “tuturor celor care inca mai cred in mirajul stangii”, precizand in acest sens ca “iluziile nu se vand la kilogram, ca speranta trebuie sa ne mane sa iesim la vot pe 11 decembrie’.

Presedintele PNL a subliniat, in fata celor veniti in Piata Unirii din Iasi, necesitatea modernizarii Romaniei.

“Am avut noroc de cea mai frumoasa zapada, prima din anul acesta, care o sa curete rugina PSD din Moldova. Indiferent ca sunteti din Suceava, Botosani, Bacau, Vaslui, Vrancea sau Neamt, din Buzau sau de oriunde, noi suntem cei care vom duce Romania inainte. Ati vazut modele de succes ale primarilor din Ardeal, insa obligatia noastra ca Partid National Liberal este sa legam Moldova de Ardeal si sa legam toate provinciile intre ele pentru ca doar asa vom avea de ce sa iesim in fata electoratului in 2018 si sa spunem: noi suntem cei care facem modernizarea Romaniei”, a mai spus Alina Gorghiu.

Sursa:AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img