joi, 25 aprilie, 2024

PNL pus la plata de catre PSD

Distribuie:

Publicat:

“Sloganul campaniei este ‘Indrazneste sa crezi in Romania’. Este un slogan inregistrat al OSIM, pentru ca asa se fac lucrurile, furat de niste hoti, o sa plateasca pentru asta. Cei care fura teoretic trebuie sa plateasca, chiar daca nu platesc intr-o perioada cand ii protejeaza unul care se ocupa de paznici, la un moment dat o sa plateasca pentru ca astea nu se sterg”, a declarat Dragnea la Biroul Electoral Municipal.

El a adaugat ca ceea ce i-a “durut” mai mult pe social-democrati a fost “folosirea imaginii unui copil” de catre liberali.

Vezi si: UPDATE Revolta la PSD! Listele IMPUSE de DRAGNEA boicotate! Demisie de ULTIMA ora

“Ceea ce ne-a durut cel mai mult (…) faptul ca au folosit imaginea unui copil fara acordul parintilor, fara acordul lui, fara sa respecte drepturile de proprietate intelectuala a companiei care a facut acel clip. Asta deja este infractiune. Mai multe infractiuni sunt aici. Si pentru asta trebuie sa plateasca. I-am lasat pana astazi, de cand au inceput aceasta campanie mizerabila. Acesti oameni nu inteleg ca ei nu au dreptul sa foloseasca imaginea unor romani pentru campanii mizere. Din partea PNL este un furt intelectual, nu este un slogan. Sloganul nostru, asta este si crezul nostru — ‘Indrazneste sa crezi in Romania’, pentru ca noi chiar credem si vrem ca din ce in ce mai multi romani sa creada in tara lor. (…) Este firesc ca luam in calcul serios, ca si partid, sa actionam in judecata si fie sesizate si institutiile statului, care sigur ca n-or sa reactioneze, pentru ca vor fi ocupate cu alte teme pe care le da omul asta cu paznici, pentru ca el stia cand vin niste dosare in Parlament”, a afirmat presedintele PSD

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img