sâmbătă, 20 aprilie, 2024

PNL Vaslui a intrat in campanie parlamentara. Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

Ieri in cadrul unei conferinte de presa, presedinta femeilor liberale, Oana Iovu a declarat ca in continuare PNL Vaslui va promova femeile atat in administratie cat si in politica. De altfel acesta a fost si unul din subiectele dezbatute la sedinta Biroului Politic National al Organizatiei Femeilor Liberale de la nivel national.

 „La nivelul primariilor si in PNL femeile sunt reprezentate astfel: 147 dintre cele 3.187 de mandate de primari la nivel national au fost castigate de femei, respectiv 4,6%. Judetele cu cele mai multe mandate castigate de femei sunt Arad si Vaslui cu 8 mandate fiecare, iar Bacau, Cluj, Constanta si Neamt cu cate 7 mandate fiecare”, a declarat Oana Iovu. Aceasta a mai afirmat ca a fost numita de liderii partidului in functia de presedinte. „Activitatea mea de 16 ani in Baroul Vaslui ca si avocat este cunoscuta. Sper sa reusesc in continuare sa facem in echipa o treaba buna pentru Vaslui si pentru judet. Sunt multe lucruri de schimbat astfel incat viata cetatenilor sa se imbunatateasca”, a mai spus Iovu.

Liderii locali ai PNL au mai afirmat ca doresc sa alcatuiasca la nivelul municipiului Vaslui o echipa consolidata, preocupata de rezolvarea problemelor mari ale orasului si ale cetatenilor sai, o echipa de oameni de dreapta care constientizeaza ca adversarul indarjit al democratizarii si al bunastarii este PSD.

„Ar fi nedrept sa negam ca in ultimii ani nu sau facut progrese. Dar ceea ce sa facut nu sa facut organic, ca efect al unei dezvoltari sanatoase, asezate pe o temelie economica solida. Municipiul a ajuns in ultimii ani un targ depopulat, dezumanizat de saracie, furnizor neincetat de mana de lucru ieftina in Occident. Un loc pavat cu trotuare de granit luxos in care tinerii nu isi gasesc niciun viitor. Ne propunem sa semnalam si sa corectam neajunsurile cauzate de reauavointa, de nepriceperea administratiei PSD”, a spus Gelu Vezeteu.

 Liberalii au pus la punct si un program de audiente pentru a veni in sprijinul cetatenilor cu probleme. Audientele sunt sustinute de consilierii locali si judeteni ai PNL de luni pana joi intre orele 17 si 18.

“In zona 13 Decembrie au inceput lucrarile de reabilitare urbana. In zona de spatii comerciale de langa Scoala Mihail Sadoveanu lucrarile de suprainaltare a trotuarelor  au dus la depasirea cotei pardoselilor  motiv ce duce la imposibilitatea deschiderii usilor acestora, iar acolo unde au fost executate alveole penru acestea apa pluviala va inunda aceste spatii la fiecare ploaie. Consideram ca trebuie revazute planurile dupa care se fac aceste lucrari in asa fel incat acestea sa nu afecteze activitata de zi cu zi din cartier”, a spus Sorin Radu.

De asemenea, liberalii solicita administratiei locale efectuarea unui studiu referitor la managementul traficului si a posibilitatii de instituire a unor sensuri unice pe unele din strazi

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img