vineri, 29 martie, 2024

PNL Vaslui are omul pregatit pentru a fi numit, insa nimeni nu stie ce asteapta doctorul Tataru

Distribuie:

Publicat:

Huseanul Isabel Bogdan, directorul Casei de Pensii Vaslui, indeplineste toate condiitile pentru a prelua fraiele Institutiei Prefecturii Judetului Vaslui. Acesta a mai detinut acest post in trecut, tot intr-o perioada a alegerilor, așadar nu este strain de implicarea de care este nevoie pentru o functie ca aceasta . Mai ales ca fostul prefect – Eduard Popica, cel care si-a dat demisia de onoare marti, 5 noiembrie, a fost cel mai activ si implicat prefect al judetului Vaslui din ultimii 20 de ani .

Conform surselor noastre, presedintele- doctor Nelu Tataru, isi doreste aceasta functie pentru omul sau de baza, Marius Arcaleanu, insa acesta nu ar indeplini toate criteriile necesare . Plus ca este stiut faptul ca Marius Arcaleanu este circarul sef al partidului . Omul careia ii place sa iasa in evidenta si sa-si etaleze calitatile artistice si vocale .

In aceste momente, Nelu Tataru are de ales dintre Isabel Bogdan, care isi anuntase pe surse candidatura la primaria Husi si care are o experienta de 18 ani in calitate de functionar public si Marius Arcaleanu, aterizat in PNL de pe aripa PDL si care in campanie electorala le promitea vasluienilor elicoptere .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img