News Flash:

PNL VASLUI face apel catre votantii vasluieni:” Orice vot neexprimat sau irosit pe un partid mic este un vot pentru PSD”

20 Mai 2014
1904 Vizualizari | 0 Comentarii
Pe 25 mai, romanii pot da semnalul ca nu lasa tara pe mana baronilor

Organizatia Judeteana a Partidului National Liberal Vaslui face un apel la adresa tuturor cetatenilor sa participe la votul din 25 mai pentru alegerile la Parlamentul European si sa isi foloseasca votul in mod rational si util.
Pentru noi, romanii, dreptul de a ne exprima liber este unul obtinut dupa foarte multe sacrificii si avem obligatia de a-l folosi cu raspundere. Tocmai de aceea, avem cu totii responsabilitatea de a ne canaliza nemultumirea fata de anumite practici politice spre sustinerea unor alternative.

Singurul vot de blam pe care oamenii de buna credinta il pot da este impotriva a ceea ce resping in viata politica din Romania, dar in acelasi timp un vot pentru o alta optiune politica.

 “Numai implicati in viata publica, numai prin presiunea continua a votului, romanii ne vor determina pe toti cei care facem politica sa schimbam unele practici nocive. Facem un apel ca alegerile din 25 mai sa reprezinte nu doar alegerea europarlamentarilor care sa ne reprezinte in Europa, dar si un semnal clar ca romanii nu au abandonat lupta, ca tara nu este lasata sa se transforme intr-o uriasa mosie a baronilor.

Un vot neexprimat sau un vot pentru un partid mic, care nu va trece pragul de 5%, este in fapt un vot pentru PSD.

Absenteismul sau irosirea votului pe un partid care il va pierde la redistribuire va creste scorul principalului partid care in continuare castiga alegerile pe spatele celor defavorizati, a celor asistati social, ale caror voturi sunt mai usor de strans.
Romania este insa a celor care muncesc, a celor care isi platesc taxele, a celor care creeaza, a adevaratelor elite. Facem un apel in acest sens ca toti cetatenii de buna credinta sa participe la vot si sa aleaga un partid care este deja consacrat politic, un partid care are sansele unui scor suficient de mare pentru a se opune baronizarii tarii.
Noi, liberalii, facem un apel pentru echilibrarea scenei politice. Am vazut in trecut cat rau a adus Romaniei ascensiunea unui singur partid. Mentalitatea partidului-stat trebuie sa fie eliminata odata pentru totdeauna. Ne dorim ca 2014 sa fie anul in care romanii isi dovedesc forta si in care cei care decid soarta tarii sunt oamenii de buna credinta, cinstiti si cu initiativa.

Noi, liberalii, nu ne-am ascuns niciodata de romani in spatele altor formatiuni sau a altor sigle si ne-am asumat toate deciziile. Pe 25 mai, venim in fata oamenilor pregatiti, le cerem votul pentru o echipa de candidati seriosi, pentru Manifestul pentru PE - Prosperitate Natiune Libertate, corelat programului economic” Economia liberala. Prin noi insine”. Noi, liberalii, le propunem romanilor un proiect integrat, un proiect de durata, un proiect de tara si un tandem care sa garanteze punerea lui in aplicare: Crin Antonescu – presedinte, Klaus Iohannis – premier.” - deputat Florin CIURARIU, presedintele Organizatiei Judetene a Partidului National Liberal Vaslui.


parlamentul european
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031099 (s)