vineri, 19 aprilie, 2024

PNL VASLUI: Prima batalie dintre gastile PSD s-a incheiat

Distribuie:

Publicat:

Ziua de 21.06.2017 va ramane cu siguranta in istoria politica a Romaniei. Pentru prima data in istorie, partidul care a castigat alegerile si care intr-o alianta majoritara guverneaza tara, a votat o motiune de cenzura impotriva propriului Guvern.

PSD si-a pierdut orice legitimitate de a conduce Romania. In loc sa se ocupe de onorarea promisiunilor electorale, s-a preocupat sa-si rezolve rafuielile de clan si problemele personale pe care le-au avut. Criza generata de actualul partid de guvernamant creaza deservicii grave Romaniei.

Luptele de partid practicate de PSD in aceasta perioada, schimbarea unor persoane incompetente, pe criterii netransparente, cu alte persoane la fel de incompetente, nu ajuta deloc climatul politic din Romania.

Atat cetatenii obisnuiti, cat si mediul de afaceri asteapta de la politicieni stabilitate, predictibilitate si seriozitate. Ceea ce face PSD impreuna cu ALDE in aceasta perioada, dovedeste ca doar interesele lor personale conteaza.

Contrar incercarilor sistematice de denigrare a PNL, s-a dovedit faptul ca parlamentarii PNL sunt oameni de caracter si de onoare, care isi respecta cuvantul si mandatul incredintat de cetateni! Niciun parlamentar PNL nu a tradat, iar acest lucru trebuie spus clar si raspicat, iar cetatenii sa cunoasca acest lucru. S-a dovedit ca tradatorii sunt in alta parte.

Conducerea PNL se va intruni joi pentru a face o prima analiza asupra situatiei politice, urmand ca luni sa se ia decizia politica privind calea de urmat, dupa o consulatare cu structurile interne.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img