vineri, 29 martie, 2024

Podium basarabean la “Ice Fishing Manjesti” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Trei dintre cei patru basarabeni participanti la prima editie a concursului national de pescuit la copca “Ice Fishing Manjesti” au plecat cu premiile organizatorilor. Vladimir Pirau este marele castigator al competitiei. Acesta este triplu campion al R.Moldova la pescuit la feeder si participant la Campionatul Mondial de pescuit la copca. Vladimir Pirau a fost si detinatorul celei mai mari capturi din competitie, prinzand un salau in greutate de 0,586 kg.

Pe locul doi s-a clasat un alt basarabean, Dumitru Laur, podiumul fiind incheiat de conationalul sau, Andrei Platon.

Pe langa premiile oferite de diferiti sponsori, cei trei au primit vouchere in valoare de 3.000 lei (I-1.500 lei; II-1.000 lei; III-500 lei).

Organizatorii, Club Sportiv Manjesti si Directia Judeteana de Sport si Tineret Vaslui, au mai oferit un trofeu pentru cel mai tanar participant, Razvan Manolache, precum si pentru castigatorii celor doua manse. Prima a fost castigata de basarabeanul Alexei Epureanu, iar cea de a doua mansa a fost adjudecata de Dan Negru.

“Ice Fishing Manjesti 2017” a adunat aproape 60 de sportivi de la cluburi din tara si R.Moldova si a fost organizata sub sigla Federatiei Romane de Pescuit Sportiv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img