sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Podul de la Azuga va intra din martie in reparatii capitale. Devierea circulatiei se va realiza pe un pod provizoriu

Distribuie:

Publicat:

Traficul greu ar putea fi interzis pe DN 1 şi noaptea. Podul de la Azuga de pe Valea Prahovei va intra din martie în programul de reparații capitale, iar devierea circulației se va realiza pe un pod provizoriu, cu asigurarea unei benzi pentru fiecare sens, potrivit romania-actualitati.ro.

Lucrările vor dura șase luni, traficul greu ar putea fi interzis și pe timpul nopții, pentru că podul provizoriu va fi mai îngust – spune, pentru Radio România Actualități, Alexandru Pelin, șeful Direcției de poduri din Compania de Drumuri:

Alexandru Pelin: Acesta este un pod care trebuie înlocuit în urma expertizei tehnice. Este un pod vechi din anii '20. Avem constructor, avem fonduri europene. Suntem pregătiţi ca în primăvară să intrăm în lucrare. Este estimat ca lucrările să dureze şase luni maxim. O să fie acolo un pod provizoriu.

Problema ar fi pentru traficul greu, acele tiruri destul de lungi cu containere de 12 m, și asta se studiază acum să vedem dacă putem lăsa în continuare traficul greu liber noaptea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img