News Flash:

Podul de peste Dunare va fi reabilitat de o asociere romano-italiana

22 Octombrie 2014
1272 Vizualizari | 0 Comentarii
CNADNR a atribuit asocierii Collini Lavori (Italia) - Tecnic Consulting Engineering Romania un contract in valoare de 57,2 milioane lei (13 milioane euro), cu TVA, pentru reabilitarea podului peste Dunare de la Giurgiu.

 Contractul de proiectare si executie pentru reabilitarea podului de la Giurgiu, pe DN5 km 64+884, inclusiv drumul de acces de la iesirea din vama pana la intrarea pe pod, a fost atribuit vineri asocierii conduse de Collini Lavori.

Lucrarile includ consolidarea podului, a drumului si rampei de acces, reabilitarea parcarilor existente si constructia unei parcari noi in incinta punctului de vama, precum si realizarea unui sens giratoriu.

Proiectul a fost adjudecat in urma unei licitatii deschise, pentru pretul cel mai scazut, oferta asocierii castigatoare fiind singura admisa din cele cinci primite.

 Finantarea lucrarilor va fi asigurata din fonduri europene si bani de la buget, termenul de finalizare a contractului fiind de 40 de luni din momentul atribuirii.

 Guvernul a aprobat marti semnarea unui memorandum de intelegere cu autoritatile bulgare pentru implementarea studiilor de fezabilitate privind constructia a doua noi poduri peste Dunare, respectiv Silistra-Calarasi si Nikopol-Turnu Magurele.

cnadnr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014560 (s)