marți, 16 aprilie, 2024

Podul din apropiere de satul Doagele a fost reabilitat – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Joi, 24 martie, a fost făcută recepția la podul din apropiere de satul Doagele, comuna Dragomirești, reabilitat în totalitate.

Consiliul Județean Vaslui a obținut o finanțare pe PNDL2, pentru implementarea proiectului ”Proiectare și execuție pod din beton armat pe DJ 241C”, valoarea lucrărilor fiind de peste 1,14 milioane de lei.

”Este un obiectiv care ne-a dat mari bătăi de cap ani la rândul, mai ales în perioadele ploioase, când apele de pe versanți se strângeau la acest pod, care, de cele mai multe ori, era inundat, devenind impracticabil. Am reușit, într-un final, să construim un pod la standardele actuale, prin Programul de dezvoltare locală, iar Consiliul Județean a contribuit cu cota de cofinanțare, astfel că cetățenii din Doagele nu vor mai trăi cu teama că vor fi izolați de localitatea reședință de comună. În cel mai scurt timp, atunci când vremea se va încălzi, vom asfalta și cei 12 km de drum, care face legătura cu județul Bacău. Firma din București, care a câștigat licitația, a preluat amplasamentul și va trece la treabă”, a spus președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img