sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Poleiala! Ce trucuri folosesc clientii fara bani in cluburile de fite pentru a parea bogati

Distribuie:

Publicat:

Ipocrizia este una din ”placerile” cu care ne confruntam in viata noastra de zi cu zi. Si parca din ce in ce mai multi vor sa para altceva decat ceea ce sunt, dedublandu-si personalitatea si amalgamandu-se intr-un amestec de adevar si minciuna din care nici ei nu mai pot discerne realitatea… 

Media ne-a nenorocit in ultimele zile ochii si urechile cu relatari despre ”distractia” din cluburile de fite de la mare, unde, cei care le frecventeaza o fac din dorinta de a se etala in lumea asa-zis buna, care are si ea, la randul ei, propria ierarhie.

Cei care vor sa se sparga in figuri, in cele mai notorii dintre cluburi, desi nu au banii, nu putini pentru a face regulat consumatie, apeleaza la o serie de trucuri.

In primul rand, inainte de iesi in club se face ”incalzirea” – cateva pahare de bautura, care sa aduca o stare euforica, care pe langa faptul ca elimina inhibitiile, face sa dispara dorinta de a mai consuma alcool, deci nici bani.

Un alt truc, des folosit de cei care se doresc a fi poleiti, este sa comande o bautura ieftina de care sa traga toata noaptea.

Pentru a-i impresiona pe cei din jur, contra unui bacsis, chelnerul, poate aduce la masa o bautura ieftina – o sampanie oarecare – intr-un cadru festiv, insotita de artificii – va conta doar momentul aducerii sticlei, lumea filmeaza, se posteaza pe Facebook, se face un selfie, iar lumea din jur habar nu au ce se bea, de fapt.

O alta metoda de a insela aparentele – ”San Robineto” – vizeaza continutul unei sticle cu bautura, care, dupa ce a fost golit, poate fi inlocuita cu apa luata direct de la robinetul de la baie

Tot pentru imagine, baietii cumpara de la ateliere de brichete si chei, brelocuri cu marca Audi, Mercedes, BMW, Porsche etc., care, etalate ostentativ, poate indica faptul ca sunt proprietarii unei masini de lux,  desi nu vor putea conduce pe nimeni, spre camera de hotel, la volanul uneia.

”A venit unul si-mi arata cu cheia de la masina ce bautura vrea. Mi-a zis: «Da-mi un ZUP». Un ce? Voia sa bea 7Up. Pun pariu ca amarasteanul avea stomacul gol si pleca acasa cu metroul, la 5 dimineata. Dar imi flutura mie cheia sub nas“, povestese un barman dintr-un astfel club de fite .

O masina obisnuita mai poate poate fi scuzata si de faptul ca cea de fite se afla in service, iar reprezentanta auto a oferit una mai ”slaba”, pentru uz temporar, pentru ca n-aveau alta ca a ta.

Pentru a epata, se mai pot purta, la telefon, cu voce tare, negocieri de afaceri imaginare in care se aduc in discutie sume cu multe zerouri. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img