marți, 16 aprilie, 2024

Poli Iasi a invins CFR Cluj, scor 2-1, in etapa a 14-a a Ligii 1: Ardelenii au ratat sansa de a se desprinde in fruntea clasamentului

Distribuie:

Publicat:

CFR Cluj a ratat șansa să se desprindă în fruntea Ligii 1, după ce Universitatea Craiova și Viitorul Constanța au pierdut puncte în această etapă a 14-a. Ardelenii au pierdut deplasarea cu Poli Iași, cu 1-2, potrivit Mediafax.

Elevii lui Dan Petrescu au început foarte bine meciul de la Botoșani și au deschis scorul încă din minutul 10. Atacantul Mario Rondon a reluat cu capul o centrare din flacul drept, balonul a lovit bara și a ricoșat la Valentin Costache, care a trimis în poartă din interiorul careului mic. CFR a făcut ulterior pasul înapoi, iar asta s-a simțit. Cu câteva secvențe înaintea finalului primei reprize, minutul 45, argentinianul Juan Pablo Passaglia l-a învins pe Giedrius Arlauskis cu un șut de la distanță, astfel că la cabine s-a intrat cu 1-1.

În partea a doua, jocul a fost destul de echilibrat, dar moldovenii au înscris la primul șut pe poartă din actul secund. Adrian Gallego a șutat dintr-un unghi dificil, pe jos, iar portarul CFR-ului a scăpat balonul pe sub el și s-a făcut 2-1. CFR a încercat să revină pe final, dar posesia nu s-a concretizat în ocazii mari de gol.

În urma acestui succes, Poli Iași urcă pe locul 6, 21 de puncte, ultimul care asigură la finalul sezonului regulat prezența în play-off. CFR Cluj rămâne lider în Liga 1, 27 de puncte, cu două mai mult decât Viitorul Constanța și cu trei peste Universitatea Craiova.

Echipele de start:

Poli Iași: Târnovanu – Cabral, Mihalache, Diallo, N. Bădic – Passaglia, Loshaj – Popadiuc, Breeveld, Horșia – A. Cristea

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Pașcanu, Camora – L. Aurelio, Hoban, A. Păun – Costache, Rondon, Pereira

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img