vineri, 26 aprilie, 2024

Polițist de frontieră cu atitudine de OM de nota zece 

Distribuie:

Publicat:

El este polițistul care, în seara zilei de 8 iulie, în timp ce se afla cu soția la plimbare, a găsit un portmoneu  pe strada Primăverii  din municipiul Botoșani. Un portmoneu ce conținea documente personale ale unui botoșănean (carte de identitate, permis de conducere) și mai multe carduri bancare, precum și mai multe bancnote de euro și lei, constituind o sumă destul de mare.
El, Nicolae, nu a stat nici un moment pe gânduri, ci imediat și-a interupt plimbarea,  și cu gândul la cel care a suferit pierderea, s-a deplasat de urgență la sediul Poliției Municipiului Botoșani pentru a preda bunurile găsite!
El este polițistul care,  printr-un simplu gest civic a făcut un om fericit, acesta reintrând în posesia bunurilor materiale dar mai ales fiind absolvit de grijile reobținerii documentelor pierdute.
Lucrurile mărunte fac oamenii fericiți! Iar El, Nicolae, polițist de frontieră în cadrul Serviciului Teritorial al poliției de Frontieră Botoșani a știut asta și a procedat întocmai.
El este omul, polițist de frontieră, care prin atitudinea sa  a demostrat că faptele frumoase nu au frontiere.  Nicolae a demostrat încă o dată că își respectă cu onoare statutul de OM în societate dar și de bun polițist. Pentru tot ce face și a făcut merită felicitări.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img