joi, 25 aprilie, 2024

Polițist din Capitală, acuzat că a încătușat o persoană cu handicap și a batjocorit-o

Distribuie:

Publicat:

Poliția Capitalei a declanșat o anchetă internă, după ce un bărbat cu handicap l-a acuzat pe un agent de comportament abuziv, susținând că polițistul l-ar fi urmărit trei ore, l-ar fi încătușat și l-ar fi batjocorit. Din fericire, totul a fost filmat!Bărbatul care susține că a fost victima unui abuz a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că totul s-a petrecut sâmbătă, pe raza Secției 26. El susține că, într-adevăr, a avut un incident pe stradă cu un alt individ, însă agentul de poliție l-ar fi sancționat abia după trei ore – motiv pentru care el crede că a fost urmărit de polițist în toată această perioadă, care l-ar fi „vânat”.
„Am fost luat de pe stradă, încătușat, bruscat, agresat și dus la Secția 26, de polițiștii din acea secție. De câte ori ceream explicații, eram amenințat că voi fi dus la Obregia la psihiatrie. Le-am spus că sunt persoană cu handicap și mai agresivi au devenit. M-au trântit pe jos și tot timpul îmi impuneau să tac, că ei știu mai bine ce au de făcut!

.Mi-au dat amendă 1.000 de lei pe motiv că țipam pe stradă. Nu este adevărat acest lucru! Singurul lucru pe care-l făcusem a fost că în urmă cu câteva ore un individ, care de fapt s-a dovedit a fi capul acestei acțiuni, spune că am avut o altercație verbală cu el. Mi-au luat telefonul, aceasta poză a fost singura în care am reușit să-l surprind pe cel care spune ca am avut o altercație verbală cu el. Este cel în civil. Iar în secție a fost foarte arogant și foarte agresiv. Consider că ceea ce mi s-a întâmplat este chiar un abuz și o privare de libertate”, a declarat bărbatul, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img