vineri, 19 aprilie, 2024

Politia Capitalei, masuri de ULTIMA ORA in cazul barbatilor care i-ar fi spart casa lui Joshua Castellano

Distribuie:

Publicat:

Trei barbati au fost retinuti, fiind suspectati ca pe 23 decembrie i-au spart casa omului de afaceri Joshua Castellano, acestia urmând sa fie propusi instantei pentru arestare preventivă. Cei trei, un bărbat de 46 de ani si alti doi de 40, au fost ridicati in cursul acestei dimineti de politisti, după ce au fost facute perchezitii la domiciliile lor.

In urma perchezitiilor au fost ridicate sume de bani și au fost indisponibilizate două autoturisme, acuzatiile fiind de furt calificat, complicitate la furt calificat și tăinuire.

"În dimineața de 23 decembrie 2018, prin apel 112, un bărbat domiciliat pe raza sectorului 2 a sesizat că persoane necunoscute i-au sustras din locuință o casetă de valori, ce conținea bijuterii și ceasuri.

Cazul a fost preluat de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, în colaborare cu Serviciul Investigații Criminale al sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Cercetările au fost declanșate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și tragerea lor la răspunderea penală, precum și pentru recuperarea prejudiciului.

În această dimineață, 23 ianuarie 2019, Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei a pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară în județul Ilfov și municipiul București, precum și mai multe mandate de aducere emise pe numele unor bărbați suspectați de comiterea infracțiunii menționate", anunta Politia Capitalei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img