News Flash:

Politia Vaslui cauta spatii de birouri pentru angajati

25 Noiembrie 2013
3792 Vizualizari | 0 Comentarii
politisti vaslui
Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui intentioneaza sa-si trimita angajatii sa lucreze in birourile altor institutii din municipiul Vaslui.

Mai multe institutii publice care isi au sediile in municipiu au primit adrese de la Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) prin care li se solicita informatii cu privire la spatiile disponibile in care ar putea fi gazduiti politisti. Cererile au fost formulate in contextul in care angajatii unor servicii ale IPJ isi desfasoara activitatea in conditii improprii din cauza reabilitarii cladirii de birouri.

"IPJ Vaslui a solicitat mai multor institutii publice din municipiul Vaslui informatii cu privire la spatiile de lucru disponibile, in conditiile in care, in sediul de la resedinta Inspectoratului se fac lucrari de consolidare si modernizare a cladirii", a declarat Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

Lucrarile de reabilitare ale sediului Politiei Judetene Vaslui au fost finalizate intr-unul din cele trei corpuri ale cladirii. In acest moment, lucrarile sunt oprite, urmand a fi reluate in momentul in care vor fi alocate fonduri de la bugetul statului.

inspectoratul politie judetului vaslui ipj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0996 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031084 (s)