miercuri, 24 aprilie, 2024

Politist in pantaloni scurti, filmat in masina Politiei, dupa ce a oprit o masina in trafic – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

IPJ Giurgiu a inceput verificari dupa ce un politist a fost filmat in masina Politiei, in pantaloni scurti, dupa ce pare ca a oprit un sofer. Imaginile au fost postate pe o pagina Facebook.

Imaginile cu un politist filmat in timp ce urca la volanul masinii de Politie, imbracat in pantaloni scurti, dupa ce pare ca a oprit un sofer, au fost postate pe o pagina Facebook, avand ca titlu „politist imbracat in pantaloni scurti a iesit la vanat de soferi in localitatea Ghimpati, judetul Giurgiu”.

„Daca domnul politist salva o viata fara haina statului era un simplu cetatean, dar sa iesi la munca asa nu stiu cat de legal este”, comenteaza imaginile un utilizator.
„Daca un politist in pantaloni scurti va salva de la o bataie era bine, dar daca surprinde o contraventie in flagrant si ia masuri nu e bine”, comenteaza un altul.

„Ca sofer puteam sa refuz sa-i prezint actele? Cred ca da!”, scrie un alt utilizator.

Conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Giurgiu a trimis, luni, un comunicat de presa, in care precizeaza ca, in urma aparitiei in spatiul public a imaginilor, conducerea IPJ Giurgiu a dispus verificari interne, prin Compartimentul de Control Intern, la finalizarea carora vor fi dispuse masurile legale care se impun.

Surse judiciare au declarat ca pana in acest moment rezulta ca politistul respectiv a constatat o contraventie in trafic, motiv pentru care a oprit soferul respectiv sa il atentioneze si sa-i redcpomande sa respecte legea, pentru a evita vreun accident. Conform acelorasi surse, politistul era in timpul liber, insa trebuia sa duca autospeciala dintr-o localitate in alta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img