sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Politist lovit de un șofer beat la Husi: soferul avea o alcoolemie de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: In seara zilei de luni, 28 iunie, ora 19.36, doi agenți de poliție din cadrul Poliției Municipiului Huși au efectuat un control asupra unui autoturism, întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică.

Conducătorul auto, în vârstă de 44 de ani, cu reședință în municipiul Huși, a refuzat să fie testat, a pornit mașina și i-a lovit pe cei doi polițiști.

Unul dintre agenți a fost luat pe capota mașinii, cel de al doilea a fost lovit la mâna și călcat pe picior. 

Aceștia au suferit leziuni corporale, iar, în prezent, se afla la Spitalul municipal Huși, pentru investigații medicale.

Șoferul a fugit de la fața locului, fiind găsit la scurt timp. 

Ulterior, s-a constat că acesta avea 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice. 

În cauză, se fac cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

—–

Stirea initiala : Alerta in municipiul Husi in seara zilei de luni, 28 Iunie, când un cetățean aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lovit un agent de politie . Totul s-a petrecut pe strada Alexandru Ioan Cuza in zona semaforului . Șoferul aflat vizibil sub influența băuturilor l-a acroșat pe politist și apoi a încercat sa se facă nevăzut .

Acesta a fost descoperit de un echipaj al jandarmeriei și a poliției care au lucrat împreuna și l-au încătușat .

Făptașul este un cunoscut patron de cârciuma din zona bazarului de pe strada Stefan Cel Mare .

Conform surselor noastre, alcoolemia șoferului este uriașă .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img