joi, 28 martie, 2024

Politist UMILIT de MAFIA LEMNULUI! L-au lovit, i-au luat pistolul si au rupt hainele de pe el

Distribuie:

Publicat:

Un politist din localitatea Slimnic, judetul Sibiu, a fost agresat si dezarmat de un padurar si inca un barbat, dupa ce a descoperit in trafic un camion plin cu lemne taiate ilegal. Pentru imobilizarea celor doi agresori a fost necesara interventia lucratorilor Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale (SIAS).

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro, ca un agent de politie din Slimic a oprit in trafic un camion incarcat cu lemne taiate ilegal si a constatat ca autovehiculul avea inspectia tehnica periodica expirata.

Soferul, un barbat de 35 de ani, a refuzat sa prezinte actele si a plecat, intrând pe o strada laturalnica din localitate, unde s-a oprit in fata casei padurarului. Politistul l-a urmarit, iar barbatul a devenit reclalcitrant. La un moment dat, din casa a iesit padurarul care l-a lovit pe agent, i-a luat arma din dotare, care nu avea munitie, si i-a rupt uniforma.

Ulterior, cei doi barbati s-au refugiat in locuinta padurarului si a fost nevoie de interventia lucratorilor SIAS pentru imobilizarea lor.

Agresorii au fost condusi la sediul Parchetul de pe lânga Judecatoria Sibiu pentru audieri, fiind cercetati pentru ultraj.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img