News Flash:

POLITISTI VASLUIENI – CASTIGATORI LA UNIFIGHT 2014

17 Aprilie 2014
2166 Vizualizari | 1 Comentarii
Saptamana trecuta, in municipiul Bacau s-a desfasurat Campionatul Ministerului Afacerilor Interne de lupte full contact - Unifight 2014, unde politistii vasluieni au castigat doua medalii.


Competitia de Unifight, desprinsa din disciplina pentatlonului militar, reprezinta un sistem sportiv dinamic, antrenant, inclus in pregatirea profesionala a membrilor din structurile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne, ce permite antrenarea complexa a tuturor calitatilor fizice si abilitatilor in lupta corp la corp.

La competitia din acest an au participat 88 de sportivi ce au reprezentat Inspectoratul General al Politiei Romane, Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si Inspectoratul General al Politiei de Frontiera.

Concursul s-a desfasurat pe 8 categorii de greutate, respectiv: 65 kg, 70 kg, 75 kg, 80 kg, 85 kg, 90 kg, 95 kg, +95 kg, la stilurile light si full.

Sportivii au avut de parcurs doua etape de anduranta - parcurgerea unei piste cu obstacole, in lungime totala de 60 m, urmata apoi de lupta libera in ring (folosind tehnici si procedee de lovire, proiectare si lupta la sol), conform regulamentului Federatiei Internationale de Unifight.

Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui a fost reprezentat de doi politisti,care s-au intors cu o medalie de aur si una de argint.

Pentru al doilea an consecutiv, agentul sef principal Huzum Petronel a devenit campion national la categoria 95 kg. In anul 2013, politistului i-a fost acordat premiul de „cel mai bun sportiv” al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui.

La prima participare la competitia de Unifight, agent principal Panzaru Ionut Sebastian a obtinut locul al II-lea, la categoria 80 kg.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Cheyanna  | #4434
We denieitfly need more smart people like you around.
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037134 (s)