vineri, 26 aprilie, 2024

Politistii au facut prapad pe strazile din Romania! Amenzi de aproape 1 milion de euro doar intr-o singura zi

Distribuie:

Publicat:

Politistii au facut prapad pe sosele in prima zi a mini-vacantei! Oamenii legii au dat aproximativ 9.000 de amenzi, in valoare de aproape patru milioane de lei, in prima zi a mini-vacantei de 1 Mai. Au fost inregistrate aproape 650 de infractiuni, iar 140 de indivizi au fost prinsi in flagrant delict. La randul lor, politistii de la rutiera, au retinut peste 560 de permise de conducere si peste o suta de certificate de inmatriculare a autovehiculelor, scrie www.rador.ro.

Peste 9.000 de politisti si jandarmi au fost mobilizati in toata tara, sa asigure ordinea si siguranta cetatenilor, in aceste 4 zile libere. Politia rutiera va supraveghea inclusiv din aer, cu elicopterul, buna desfasurare a circulatiei.

Citeste si: Un autobuz plin cu 50 de detinuti s-a ciocnit puternic cu un camion pe o sosea. Ar fi fost momentul perfect sa evadeze, insa ei au facut asta! e incredibil ce le-a trecut prin minte

De cele mai multe ori, suntem in stare sa ii aratam cu degetul si suntem convinsi ca oamenii din inchisori sunt cei mai rai din societatea in care traim. Cand ne gandim la detinuti cu siguranta ne trece prin minte ca principalul lor obiectiv este sa evadeze ori de cate ori ar avea ocazia, si ca niciunul nu va rata o astfel de oportunitate.

Totusi, povestea de mai jos o sa ne arate exact contrariul!

Un autobuz plin cu 50 de detinuti s-a ciocnit cu un camion imens pe o sosea pustie din Arizona. Ai spune ca acesta este cel mai potrivit moment pentru ei ca sa evadeze, dar oamenii nici macar nu s-au gandit la asta. Uite ce au facut detinutii implicati in accident: in loc sa fuga cat mai repede, ei au ramas la locul accidentului si au inceput sa ii ajute pe cei raniti. Victimele erau numeroase.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img