sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Politistii au primit o scrisoare de la o fetita de 9 ani, au citit-o, dar cand au vazut o bancnota indesata inauntru, au inlemnit. Gest impresionant facut de copil

Distribuie:

Publicat:

Un politist care-si cumpara gogosi poate parea ceva banal, dar pentru Brooke, o fetita de 9 ani, scenariul acesta va fi unul pe care-l va tine minte toata viata. Brooke statea la rand, incercand sa cumpere gogosi, dar cand a ajuns la casier, a descoperit ca nu are destui bani. Totusi, exista in spatele ei un strain cu inima mare, agentul de politie Chad. Iar ceea ce a urmat a fost o serie de evenimente in lant care pur si simplu au topit inimile oamenilor. Chad a spus casierului ca va plati el pentru fata, iar Brooke, surprinsa de gest, a fugit repede din magazin dupa ce si-a primit gogosile.

Dar cand a ajuns acasa, s-a gandit mai bine si a decis sa scrie o scrisoare in care sa multumeasca sectiei de politie din cartierul ei! In scrisoare a pus si o bancnota de 10 dolari, fiindca atat costasera gogosile. Politistii au fost atat de miscati de gestul fetei incat au pus mana de la mana si i-au cumparat un card pentru jucarii in valoare de 50 de dolari.

Dar ce a facut fata cu cardul i-a surprins si mai mult: l-a daruit unei campanii care se ocupa cu strangerea de jucarii pentru copiii ai caror parinti nu isi pot permite. Familia lui Brooke spune ca fata a actionat de una singura. Acum, aceasta fetita de 9 ani a devenit un model pentru comunitatea din care face parte!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img