joi, 25 aprilie, 2024

Politistii au reusit sa confiste 1,4 kilograme de cannabis

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.C., au documentat, în perioada aprilie – iunie 2021, activitatea infracțională a unei persoane bănuite de trafic intern și internațional de droguri de risc, respectiv cannabis.

Polițiștii și procurorii au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict a unei persoane, în timp ce ar fi ridicat, la data de 7 iunie 2021, de la o firmă de curierat, un colet, provenit din Spania, ce conținea aproximativ 1,4 kilograme de cannabis.

În aceeași zi, polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.C., au efectuat 2 percheziții domiciliare, la locuințele bărbatului, în urma cărora au mai fost ridicate alte aproximativ 4,5 kilograme de cannabis, un grinder și două cântare de mare precizie.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T.– S.C., în vederea audierii, fiind dispusă, față de acesta, măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiune, au participat și luptătorii Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img