News Flash:

Politistii barladeni au confiscate 15 metri cubi de lemne.

11 Iulie 2014
1648 Vizualizari | 0 Comentarii
Politistii barladeni au continuat si in aceasta saptamana actiunile pentru diminuarea ilegalitatilor indreptate impotriva fondului forestier national privind taierea, transportul si comercializarea materialelor lemnoase.

Politistii impreuna cu specialistii in domeniul silvic l-au depistat pe Ion.M, de 36 ani, domiciliat in comuna Manastirea Casin, judetul Bacau, care nu a respectat normele legale privind transportul si comercializarea materialelor lemnoase.

Barbatul comercializa lemn de foc si lemn rotund de rasinoase, dintr-o autoutilitara ce se afla parcata pe strada Petru Rares, din municipiul Barlad. La verificarea documentelor, politistii au constatat faptul ca datele cuprinse in avizele de insotire nu corespundeau din punct de vedere calitativ cu situatia reala.

    „Politistii au luat masura sanctionarii contraventionale fata de M.Ion, cu amenda in cuantum de 1.000 lei, in conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice. De asemenea, cantitatea de 15,058 mc material lemnos a fost ridicata in vederea confiscarii si lasata in custodie la Ocolul Silvic Barlad. Aceste actiuni sunt desfasurate de politisti si reprezentantii Directiei Silvice Vaslui in baza Planului Comun de Actiune „Scutul Padurii 2014” pentru prevenirea taierilor ilegale de arbori din paduri si a faptelor ilegale asociate din circulatia, depozitarea, prelucrarea primara si comercializarea materialului lemnos.”a declarat Mihaela Straub,purtator de cuvant al IPJ Vaslui

politistii barladeni politistii specialistii domeniul silvic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012815 (s)