joi, 18 aprilie, 2024

Politistii barladeni au retinut 2 barbati din Grivita

Distribuie:

Publicat:

Politistii barladeni au retinut doi barbati in varsta de 24 de ani,  respectiv 19 ani, din comuna Grivita, judetul Vaslui, cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de efectuare de operatiuni financiare in mod fraudulos.

 Politistii Biroului Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Barlad au probat activitatea infractionala a doi barbati din Grivita, banuiti de comiterea infractiunii de efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos, in dauna unui barbat de 29 de ani, din aceeasi localitate. Valoarea prejudiciului estimat in cauza este de peste 16.000 lei.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca, in perioada februarie – martie a.c., cei doi barbati s-au folosit de datele de identificare ale unui card bancar emis persoanei vatamate si au efectuat peste 100 de operatiuni financiare frauduloase, pe internet. Astfel, persoanele banuite de comiterea faptelor cercetate au efectuat plati online catre diversi comercianti, operatori pariuri sportive si operatori jocuri.
        
In urma probatoriului administrat, in cursul zilei de 13 mai a.c., politistii i-au retinut pe cei doi barbati pentru o perioada de 24 ore, iar ulterior, fata de acestia, Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad a dispus masura preventiva a controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Cercetarile sunt continuate in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img