joi, 28 martie, 2024

Politistii barladeni au retinut trei barbati

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Iana, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, efectuează cercetări față de trei bărbați, domiciliați în comuna Pogana, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, au documentat și probat activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 28 de ani, toți din comuna Pogana, județul Vaslui bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 01 mai 2022, ora 17:30, persoanele vătămate, doi bărbați în vârstă de 27, respectiv 28 de ani, ambii din localitatea Măscurei, comuna Pogana, în timp ce se deplasau pe drumul public din localitate, ajunși în dreptul unui spațiu comercial, s-ar fi întâlnit cu trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 28 de ani, din aceeași localitate, iar pe fondul unor neînțelegeri, persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor ar fi lovit cu pumnii și picioarele, dar și cu un obiect contondent persoanele vătămate.

De asemenea, persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor ar fi distrus un gard, iar cu scândurile rezultate, au continuat să lovească una din victime (bărbatul în vârstă de 28 de ani). Totodată, una din persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor, un bărbat în vârstă de 20 de ani ar fi adresat amenințări cu moartea unei femei în vârstă de 26 de ani, din localitatea Măscurei, județul Vaslui.

 

Ca urmare a agresiunilor, ambele victime ar fi suferit vătămări corporale ce vor necesita 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare (bărbatul în vârstă de 28 de ani), respectiv 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare (bărbatul în vârstă de 27 de ani).

În cursul zilei de ieri, 02 mai 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Iana au luat față de cei trei bărbați măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.  

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a celor trei bărbați.      

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img