vineri, 29 martie, 2024

Politistii ieseni s-au alaturat proiectului Parcul Memoriei Nationale ”Stejarii Romaniei – 100 de ani de istorie si demnitate” RoMandria

Distribuie:

Publicat:

Politistii ieseni impreuna cu politisti din alte judete s-au alaturat celei de-a doua campanii de plantare a arborilor din cadrul proiectului Parcul Memoriei Nationale ”Stejarii Romaniei – 100 de ani de istorie si demnitate” RoMandria.

Ieri, 21 aprilie a.c., pe fostul front de lupta din Primul Razboi Mondial de la Marasesti, judetul Vrancea, vor fi plantati 112.500 de puieti de stejar, pe o suprafata de 25 de hectare. La activitatea de plantare  participa Seful I.P.J. Iasi- comisar sef de politie Gitlan Costel, adjunctul Sefului I.P.J. Iasi- comisar sef de politie Sandu Cristian si luptatorii Serviciului pentru Actiuni Speciale Iasi. La finalul campaniei, fiecare soldat roman care si-a jertfit viata in Primul Razboi Mondial, pentru realizarea Marii  Uniri de la 1918 va fi reprezentat in mod simbolic de stejarii care vor constitui Parcul Memoriei Nationale. Cinstim eroii care si-au sacrificat viata pentru ca noi sa traim astazi intr-o tara libera si unita!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img