sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Politistii, pusi pe jar de… Arsenie Boca?! Cum s-a ales proprietarul unui magazin cu dosar penal din cauza unui poster cu fostul parinte – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Doua echipaje, unul de Ordine Publica si unul de la Economic, au intervenit de urgenta pentru a-l ascunde pe… Arsenie Boca.

Inspectoratul de Politie Judetean Arad a fost pus pe jar de insusi Arsenie Boca, fostul parinte ieromonah si staret al Manastirii Prislop. Din toata activitatea politistilor desfasurata marti, cei insarcinati cu Relatiile Publice, pe langa trei scurte informari legate de activitatea Politiei Rutiere si a unei tentative de furt, au ales sa transmita un singur comunicat de presa. Iar acest comunicat, ati ghicit, il are in in vedere pe insusi Arsenie Boca. 

Un apel la 112 a pus pe jar Politia Arad, respectiv un echipaj de Ordine Publica si inca un echipaj, de aceasta data de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice. Ce grozavie s-a putut intampla, de a fost demarata o asemenea mobilizare? S-a intamplat cea mai grava infractiune de pe raza judetului Arad inregistrata marti: un magazin avea un poster si cateva iconite cu Arsenie Boca. Noua nu ni se pare cea mai grava infractiune, dar, tinand cont de faptul ca aceasta a fost mediatizata, presupunem ca cei de la IPJ au gasit si au eliminat cel mai mare pericol pentru aradeni: un poster cu fostul staret al Manastirii Prislop.

Arsenie Boca, luat „pe sus”

Mai mult decat atat, politistii nu s-au limitat doar la a sesiza faptul ca posterul si iconitele cu Arsenie Boca sunt… contrafacute, ci au plusat, luandu-l „pe sus” pe fostul mare preot. „In urma cercetarilor, s-a dispus indisponibilizarea tuturor produselor care prezentau insemnele unei marci inregistrate”, se mai lauda cei de la IPJ in comunicatul de presa, tinand sa explice ca in magazinul respectiv nu a mai ramas nici urma de Arsenie Boca.

Si incalciturile

Un maghiar a decis sa inregistreze la OSIM numele de Arsenie Boca, dar si chipul lui surprins in fotografii. Iar OSIM a decis ca maghiarul respectiv este indreptatit sa fie proprietarul marcii inregistrate Arsenie Boca (!?!). Ulterior, nu se stie cum, un aradean a intrat, la randu-i, in posesia acestei marci inregistrate. Iar dupa ce s-a facut stapanul lui Arsenie Boca, a jurat ca va bate tara in lung si in lat si va scoate din toata Romania imaginea fostului preot. Si asta pentru ca el este stapanul lui Boca. Prima actiune a avut loc la Arad, intr-un magazin de pe strada Metianu. Inspectoratul de Politie Judetean Arad s-a aratat foarte receptiv la doleantele aradeanului de a-l ascunde pe Arsenie Boca de ochii trecatorilor. Daca „seful” lui Boca va avea acelasi succes si in alte judete, ramane de vazut.

Dosar penal

Pe langa ca a ramas fara posterul si iconitele cu Arsenie Boca, proprietarul magazinului de pe Metianu va avea probleme mai grave. Si asta pentru ca politistii sunt hotarati sa il aduca in fata instantei. „Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice efectueaza in continuare cercetari in cadrul unui dosar de cercetare penala intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata”, ne mai spune Lorena Radu, purtatorul de cuvant al IPJ. Multumim, Politia Arad, acum ne simtim mult mai in siguranta!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img