joi, 18 aprilie, 2024

Politistii vasluieni au mers cu daruri la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Negresti – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Ca în fiecare an, în Ajunul Crăciunului, polițiștii vasluieni au împărţit cadouri copiilor de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Negrești.

Obiceiul poliţiştilor vasluieni de a oferi cadouri copiilor instituţionalizaţi, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, a continuat și anul acesta. Acest centru se află sub ocrotirea Inspectoratului de Poliţie Județean Vaslui încă din anul 1990, copiii fiind vizitați în perioada marilor sărbători religioase.

Astfel, nici acest sfârșit de an nu a constituit o excepție, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Negrești primind vizita reprezentanților Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, care au adus în dar produse alimentare și dulciuri pentru toţi cei 130 de beneficiari ai Centrului.

Cadourile au fost oferite copiilor de către reprezentanți ai polițiștilor, în numele tuturor cadrelor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui. Aceştia au contribuit benevol, ca în fiecare an, pentru a le insufla acestor copii un strop din magia Crăciunului și din sărbătorile sfârșitului de an.

Deși, din cauza măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei, copiii nu au mai putut să-i răsplătească pe poliţişti cu frumoasele şi emoţionantele programe artistice, s-au bucurat să-i aștepte acasă, cu mască, pe reprezentanții lui Moș Crăciun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img