vineri, 19 aprilie, 2024

Politistii vasluieni au retinut un barbat pentru infractiuni la regimul rutier – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii rutieri vasluieni au reținut un bărbat, în vârstă de 25 de ani, care a fost implicat într-un eveniment rutier, în localitatea Muntenii de Sus, județul Vaslui, conducând un autoturism deși nu deține permisul de conducere și aflat sub influența alcoolului.

   În data de 11 iulie, ora 21:10, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, despre producerea unui eveniment rutier, în urma căruia au fost vătămate două persoane, în localitatea/comuna Muntenii de Sus, județul Vaslui.

    În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că unul dintre conducătorii auto implicați în evenimentul rutier (conducătorul autovehiculului înmatriculat în județul Buzău) emana halenă alcoolică, motiv pentru care s-a procedat la testarea alcoolscopică a acestuia, rezultând o valoare de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul de 25 de ani din localitatea Chircești, comuna Miclești, județul Vaslui, a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice.

   Totodată, procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.   

În urma producerii evenimentului rutier, două femei, în vârstă de 63 și 65 de ani, au suferit vătămări corporale, fiind transportate la spital pentru primirea de îngrijiri medicale.  

             Luni, 12 aprilie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii vasluieni l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 ore. În cursul zilei de astăzi, 13 iulie 2021, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”,”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”  și ”vătămare corporală din culpă”.

.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img