sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Politistul din Pitesti care si-a impuscat copilul era plin de datorii!

Distribuie:

Publicat:

Potrivit ultimei declaratii de avere depusa de Marius Frantescu, se pare ca acesta era inglodat in datorii din cauza mai multor credite.

Politistul care si-a impuscat copilul, iar mai apoi s-a sinucis, avea mari probleme cu banii, potrivit unor documente oficiale. Este vorba despre ultima declaratie de avere pe care Marius Frantescu a depus-o, si care scoate la iveala acest detaliu.

Barbatul, care era angajat al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate din Pitesti, facuse mai multe imprumuturi la banci in ultimii ani. Cel mai mare credit a fost luat in 2014, si care are scadenta in 2034, iar soldul era de 166.500 de lei. Acest credit a fost facut pentru cumpararea unui apartament in Pitesti.

Frantescu mai avea trei credite, facute in 2014, 2015 si 2017, in valoare totala de 31.000 de lei, semn ca nu se descurca prea bine cu banii. Datoriile sale cumulate erau de 197.500 de lei, adica aproximativ 43.000 de euro, in conditiile in care salariul sau lunar era de 2.244 de lei, la care se adauga norma de hrana in valoare de 976 lei pe luna. In afara apartamentului, politistul nu mai detinea alte bunuri.
Filmul crimei

Politistii si procurorii au descoperit in apartamentul politistului si un recipient in care ar fi fost o bautura alcoolica, asa ca vor cere prelevarea probelor biologice pentru a stabili daca barbatul a consumat bauturi alcoolice inainte sa comita fapta. Totodata politistii incearca sa afle daca politistul a premeditat fapta, intrucat arma crimei ii apartine. Este vorba de pistolul din dotare.

Marius Stefan – Procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Arges: “Trebuie sa vedem motivul pentru care a ridicat arma, daca a participat la o misiune, ca sa ne poata indica daca a premeditat sau nu fapta”.

Cel mic a fost lasat de mama in grija tatalui ieri dimineata, in conditiile in care parintii baietelului au divortat saptamana aceasta la notar si au obtinut custodie comuna pentru fiul lor. Dupa pranz, cand a vazut ca fostul sot nu mai raspunde la telefon si nici la usa, femeia a sunat la 112. Pompierii i-au gasit in locuinta pe cei doi – tata si fiu – impuscati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img