joi, 28 martie, 2024

Politistul hunedorean filmat in timp ce facea sex cu o prostituata a demisionat

Distribuie:

Publicat:

Inspectoratul Judetean de Politie Hunedoara face verificari dupa ce in spatiul public a aparut o filmare cu seful postului de politie Criscior in timp ce intretine relatii sexuale, imbracat in uniforma, cu o tanara banuita ca practica prostitutia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

UPDATE:  Seful postului de politie Criscior, din judetul Hunedoara, filmat in timp ce intretine relatii sexuale, imbracat in uniforma, cu o tanara banuita ca practica prostitutia, si-a dat demisia, joi, urmand sa fie numit intr-o alta functie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, joi, de Inspectoratul Judetean de Politie Hunedoara, seful Sectiei 4 de Politie Rurala Criscior, Adrian Anches, si-a dat demisia din functie, dupa ce in spatiul public a aparut o filmare in care intretine relatii sexuale cu o presupusa prostituata.

„In urma inregistrarii video care a aparut in spatiul public in data de 24.08.2017, referitoare la angajatul Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, seful Sectiei 4 de Politie Rurala Criscior, aducem la cunostinta publicului ca politistul, aflat in concediu de odihna, a luat decizia de a demisiona din functia de sef de sectie, solicitarea sa fiind aprobata. In conformitate cu prevederile legale, politistul urmeaza sa fie numit intr-o functie corespunzatoare pregatirii si experientei sale”, comunica IPJ Hunedoara.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Hunedoara, Laura Nastase, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca se fac cercetari dupa ce in spatiul public au aparut imaginile cu seful postului de politie Criscior, Adrian Anches, in timp ce intretine relatii sexuale imbracat in uniforma.

„In urma aparitiei acestei filmari, conducerea Inspectoratului de Politie Hunedoara a dispus verificari prin Biroul Control Intern si prin Structura de Securitate din cadrul IPJ Hunedoara. In urma acestor verificari, urmeaza sa se stabileasca atat aspectele legate de comportamentul politistului, cat si aspectele legate de confidentialitatea datelor de pe filmarea respectiva”, a afirmat Laura Nastase.

Joi, presa locala a facut public un filmulet in care apare seful postului de politie Criscior, din judetul Hunedoara, imbracat in uniforma de politist. Adrian Anches intretine relatii sexuale cu o tanara banuita ca ar practica prostitutia, intr-un presupus bordel.

Pe filmare se vede cum seful postului de politie intrerupe scenele erotice pentru a raspunde la telefonul mobil, fiind cautat de superiori pentru a da raportul pe ziua respectiva.

In primavara acestui an, o alta filmare cu Adrian Anches a aparut in spatiul public. Seful postului de politie Criscior apare alaturi de o femeie care-i spune ca a batut-o. Ulterior, filmuletul a fost sters de pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img