joi, 28 martie, 2024

Politistul vasluian mort in accidentul de pe DN 1, inmormantat in prezenta a sute de colegi, rude si prieteni, inclusiv a prefectului

Distribuie:

Publicat:

Politistul de 28 de ani din Vaslui, care a murit, in 12 august, in urma unui grav accident petrecut pe DN 1, intre Campina si Ploiesti, si in urma caruia alti patru politisti au fost raniti, dintre care unul grav, a fost inmormantat, marti, in prezenta a sute de colegi, rude si prieteni, inclusiv a prefectului. Va reamintim ca cinci politisti care mergeau spre mare au fost implicati intr-un eveniment rutier. Unul a murit, patru sunt in stare grava la spital.

Accidentul s-a produs in urma impactului deosebit de puternic dintre un autoturism care se deplasa spre Ploiesti si o cisterna, incarcata cu ciment.

Cisterna a iesit in DN1 dinspre Floresti incercand sa ajunga pe sensul de mers spre Brasov. Din pacate, doar cabina autovehiculului a ajuns pe banda spre Brasov, cisterna propriu-zisa ramanand pe celalalt sens de mers. Autoturismul care venea dinspre Banesti nu a mai putut evita impactul si din cauza carosabilului umed.

Cei cinci tineri din autoturismul implicat in cumplitul accident de pe DN1, din zona Floresti, sunt politisti din Vaslui, incadrati din sursa externa. Veneau de la Campina, de la cursurile de pregatire organizate la Scoala de Agenti de Politie ‘Vasile Lascar’.

Li s-a dat liber si se duceau sa petreaca week-end-ul la mare. Nu au mers decat cativa kilometri de la Campina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img