News Flash:

POMANA ELECTORALA de la guvernul PONTA.

21 Octombrie 2014
1447 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarii primesc din Fondul de rezerva al Guvernului 152 milioane lei pentru datorii si incalzire

Bugetul Ministerului Administratiei Publice a fost suplimentat, din Fondul de rezerva al Guvernului, cu 152 milioane lei, pentru plata arieratelor spitalelor si primariilor, precum si pentru asigurarea incalzirii in sezonul rece.

 Potrivit purtatorului de cuvant al Executivului, Corneliu Calota, fondurile vor fi directionate catre cheltuielile si arieratele spitalelor din teritoriu, precum si pentru plata arieratelor care au blocat activitatile primariilor.

"Sunt arierate care vin din mandatele anterioare si care nu au fost reglementate pana acum in mandatele actualilor primari", a explicat Calota.

Banii vor fi alocati, totodata, pentru cheltuieli cu asigurarea agentului termic pentru populatie pe perioada lunilor de iarna si pentru solicitarile rezultate din hotararile judecatoresti prin care au fost blocate conturile primariilor.

 Saptamana trecuta, bugetul Administratiei Publice a fost de asemenea suplimentat de Guvern, tot din Fondul de rezerva bugetara, cu 85 milioane lei, bani repartizati autoritatilor locale prin ordin al ministrului de resort, Liviu Dragnea, pentru "asigurarea activitatilor pentru sezonul rece".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017745 (s)