joi, 25 aprilie, 2024

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al Județului Vaslui susțin Maratonul Vaccinării!

Distribuie:

Publicat:

"ÎMPREUNĂ STOPĂM PANDEMIA!

În județul Vaslui se desfășoară prima etapă a Maratonului Vaccinării, fără programare, doar cu buletinul.

În speranța că împreună vom reuși să stopăm pandemia, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Podul Înalt" al Județului Vaslui susțin această acțiune de vaccinare organizată de Instituția Prefectului Vaslui, Direcția de Sănătate Publică Vaslui, Consiliul Județean Vaslui, Primăria municipiului Vaslui, Primăria municipiului Bârlad și Primăria orașului Negrești.

Centrele de vaccinare amenajate la Muzeul Județean "Ștefan cel Mare" Vaslui, Grădină Publică Bârlad și în Sala de Sport a orașului Negrești au program de funcționare până astăzi la orele 20:00.

Pentru acțiunea de vaccinare organizată în Grădina Publică din municipiul Bârlad, pompierii din cadrul Detașamentului Bârlad au asigurat logistica necesară și au amplasat corturi. De asemenea, la acțiune au participat și trei voluntari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Podul Înalt" al Județului Vaslui.

Vaccinarea împotriva COVID-19 este gratuită și voluntară. Doar împreună putem învinge pandemia, iar soluția sigură, optimă și eficientă este imunizarea prin vaccinare. Până acum, circa 1.000 de cetățeni s-au vaccinat.

,,Pune Umărul pentru județul Vaslui!" Hai la vaccinare!

Împreună facem un pas spre normalitate! " se arata in mesajul postat de ISU Vaslui pe reteaua de socilaizare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img