vineri, 29 martie, 2024

Ponta, avertisment pentru fostii colegi: ‘PSD singur la alegeri nu are nici o sansa’. Ce spune despre propunerea lui Firea

Distribuie:

Publicat:

Liderul Pro România Victor Ponta a fost prezent în studioul România TV pentru a vorbi despre o posibila colaborare cu PSD.

”Eu mereu am crezut că războaiele sunt ușor de dus, dar eu vreau să facem lucruri împreună. Nu suntem susținători al modului cum fac politică PNL și domnul Iohannis. Noi am votat pentru mărirea pensiilor și alocațiilor, iar guvernul nu dă banii. Noi nu suntem de acord ca sistemul de sănătate să fie falimentat și să ajungem toți la uși la privat. Ce face PNL e un gen de politică pentru 10% dintre români, cei care au bani. Ăsta a fost mesajul, că nu e vorba de orgoliile noastre, ci să vedem cum ajutăm oamenii. Mă veți vedea în campanie făcând campanie pentru oamenii care au un proiect și în care cred”, a declarat Victor Ponta.

„PSD singur la alegeri nu are nici o șansă. E încă valul de nemulțumire împotriva a ce a fost PSD cu Liviu Dragnea. În același timp, Pro România nu poate mai mult de 10%, sunt conștient”, a adăugat Ponta.

Cât despre posibilitatea de a o susține pe Gabriela Firea la Primăria București, Victor Ponta a spus: „Nu știu, vrem să luăm cea mai bună decizie. Înțelegerea asta a PNL cu PSD să rămână la un singur tur ne dezavantajează pe noi, partidele mici. Se poate ca, decât sa pierdem separat, să preferăm să câștigăm împreună”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img