vineri, 26 aprilie, 2024

Ponta, despre tensiunile dintre premier si liderul PSD: Daca Mihai Tudose are curaj, acum poate salva PSD si Guvernarea

Distribuie:

Publicat:

Victor Ponta scrie, intr-o postare pe pagina lui de socializare, ca daca premierul Mihai Tudose „are curaj acum poate salva PSD si Guvernarea, el comentand tensiunile care exista intre prim-ministru si liderul PSD Liviu Dragnea.

”Eu tot spun de peste un an — Dragnea doar foloseste PSD pentru interesele lui — nu il intereseaza nimic altceva! Dupa el potopul! Daca Mihai Tudose are curaj acum poate salva PSD si Guvernarea! Ce nu a reusit (din pacate) Sorin Grindeanu!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

El a mai aratat ca spera sa inteleaga si premierul Tudose ca Dragnea la conducerea PSD inseamna ca guvernarea nu va fi buna. ”Sa speram ca intelege si el ceea ce toti stim – cat timp e Dragnea acolo nu vom avea nici guvernare buna, nici viitor pentru PSD si pentru Romania!”, a mai spus Ponta.

Premierul Tudose a anuntat o miniremaniere in Guvern. Prim-ministrul a facut declaratia, luni seara, la Antena 3, el precizand ca va lua o decizie saptamana aceasta cu privire la plecarea unor ministri din Guvern.

”Saptamana aceasta voi lua niste decizii dure, dar necesare”, a tinut sa precizeze Tudose, el aratand ca este vorba despre trei ministri care, prin problemele pe care le au, afecteaza imaginea intregului Cabinet si doi pe care ii va ruga sa paraseasca Guvernul.

Mihai Tudose a precizat ca, din punctul sau de vedere, nu iese nimeni la pensie din aceasta functie. „Nu iese nimeni la pensie din aceasta functie si prima zi de prim-ministru este prima zi din ultimele zile, la un moment dat trebuie sa pleci. Ati pomenit de acel sondaj. Nu sunt sociolog, dar din ceea ce am vorbit cu ceilalti, daca nu ai mancat niste copii dimineata, n-ai cum sa cazi in doua saptamani de la 40 la 20. (…) Mai mult, targul e mic, se afla cine a comandat-o, cum a comandat-o – in regula, trecem peste. Dar si presupunand ca de aici a aparut si problema cu demisia, presupunand ca e adevarat (…), vom vedea. Eu sunt acolo sa guvernez pentru romani. Daca romanii nu mai cred in ceea ce facem, plecam acasa toti”, a declarat Tudose la Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img