vineri, 29 martie, 2024

Porumboiu face lumina in privinta arendei restante: fostul arbitru a vandut firma, iar Comcereal tocmai a intrat in insolventa- VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Aproximativ 50.000 de mii de hectare de teren agricol vasluian a fost preluat de catre compania Transoil din Republica Moldova, controlată de către Vaja Jhasi, un american cu origini gruzine, un apropiat al oligarhului moldovean Vladimir Plahotniuc. Au trecut 4 ani de zile, iar cei care au cumparat firma agricola de la  Adrian Porumboiu si-au batut efectiv joc de miile de cetateni din judetul Vaslui . Oamenii simpli din localitati, dezinformati, nu stiu de fapt ca nu cu Porumboiu trebuie sa se razboiasca, ci cu compania Transoil . Acestia sunt revoltati si mahniti si isi cauta dreptatea, insa nu prea au sort de izbanda deoarece moldovenii s-au folosit de terenuri, au incarcat subventiile de la APIA si s-au facut nevazuti .

Fostul magnat agricol vasluian a cărui firma cu capital romanesc, ce a platit catre bugetul de stat aproximativ 500 de milioane de euro, explica mahnit despre situatia in care se afla Comcereal in aceste momente si cum au reusit moldovenii sa ii injoseasca pe vasluieni, luandu-le efectiv cu forta terenurile . Mai multe pe aceasta tema ne explica chiar Adrian Porumboiu (vezi video mai jos ori CLICK AICI) .

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img