vineri, 19 aprilie, 2024

Porumboiu sare in ajutorul lui Sumudica in scandalul pariurilor

Distribuie:

Publicat:

Adrian Porumboiu, fostul patron al FC Vaslui, ii ia apararea lui Marius Sumudica in ceea ce priveste asa-zisele pariuri din perioada in care acesta din urma ii pregatea pe moldoveni.

“Chiar in ziua in care a semnat contractul, am stat la o discutie lunga de 4-5 ore cu Sumudica. Mi-a marturisit ca s-a lepadat de patima jocurilor de noroc si de pariuri. Il cred pe el, fiindca Sumudica de orice poate fi acuzat – ca e nebun, ca are gura mare -, dar cea mai mare calitate a lui e ca e un caracter onest. Niciodata nu te vorbeste pe la spate, e un tip corect. Am lucrat cu el si daca Sumudica spune acum ca e vinovat, il cred. Daca spune ca e nevinovat, la fel, il cred 100%. Il sustin si mi se pare incorect ce se petrece acum cu Astra. Echipa are patronul in inchisoare, acum a mai aparut si problema asta cu antrenorul”, a declarat Porumboiu.

Cu toate acestea, fostul patron al FC Vaslui admite ca Sumudica a avut probleme cu un jucator care avea obiceiul de a paria in perioada in care se afla la clubul vasluian.

“Cat timp a fost la Vaslui, nu l-am vazut niciodata pe Sumudica jucand la pariuri sau cu bilete. In schimb, un jucator de la acea vreme aproape ca statea doar intr-o casa de pariuri. Abia il puteam scoate de acolo”, a continuat Adrian Porumboiu.

Declaratiile lui Porumboiu sunt facute in contextul in care antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Sumudica ar fi pariat sume cuprinse intre 500 si 900 de euro pe mai multe partide din Liga 1, Liga Campionilor si Europa League, dar si pe meciurile echipei nationale U17, U19, U21.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img