News Flash:

Posta Romana va distribui materiale electorale pentru-Macovei,Tariceanu sau Udrea.

21 Octombrie 2014
1572 Vizualizari | 0 Comentarii
Posta Romana anunta ca are contracte si cu Monica Macovei, Elena Udrea si Calin Popescu Tariceanu pentru distribuirea de materiale electorale, precizarea fiind facuta dupa ce PNL a acuzat compania ca distribuie odata cu pensiile flyere PSD cu mesaje negative la adresa lui Klaus Iohannis.

 Conform unui comunicat al Postei Romane, pentru campania electorala privind alegerile prezidentiale 2014, a primit solicitari similare – carora le-a dat deja sau le va da curs in zilele urmatoare - din partea urmatorilor candidati: Monica Macovei – solicitare la nivelul administratiei centrale, dar si la nivel local, Elena Udrea (PMP) si Calin Popescu Tariceanu – solicitare la nivel local.

Pentru aceasta este utilizat POSTMESAGER PLUS, un serviciu din portofoliul Postei Romane, care consta in distribuirea de trimiteri catre anumite segmente de clienti, trimiteri cu greutatea maxima de 50g, inclusiv, de tipul: ziare, cataloage, pliante, brosuri sau alte materiale publicitare, precum si de publicitate electorala sau marketing politic. Distribuirea de catre Posta Romana a trimiterilor POSTMESAGER PLUS, constand in materiale publicitare cu caracter electoral sau de marketing politic, se realizeaza doar pe perioada derularii campaniei electorale.

"In ceea ce priveste continutul de text si imaginea trimiterii, intreaga raspundere revine beneficiarului", precizeaza compania.

 Posta Romana a incheiat astfel de contracte in toate campaniile electorale anterioare, cu majoritatea formatiunilor politice implicate. In campaniile electorale din 2012 si 2013, Posta Romana a incheiat contracte POSTEMESAGER PLUS cu urmatoarele partide/aliante, fie la nivel central, fie local: USL, PP-DD, PSD Organizatia Arad, USL Braila, PP-DD-Buzau, PNL Roman, PDL Alba, USL Alba, USL-PNL Sibiu pentru Mircea Cazan, PP-DD Braila colegiu senat nr.1, USL Bucuresti, Deputat Petru Calian, PDL Tulcea, USL Bistrita Nasaud, USL Brasov, USL Arad, PP-DD, PDL Dambovita, PDL Iasi, USL Giurgiu, USL Buzau, PDL Suceava, USL Dambovita, USL Dambovita pentru Sorin Rosca Stanescu, PRM Mures, PDL Tulcea, USL Bucuresti pentru Ana Birchall, USL Bucuresti pentru Victor Cristea, Deputat Aurel Vladoiu, PP-DD Bacau, Uniunea Democratica a Maghiarilor din Romania, PDL Tulcea, PDL Timis, PP-DD Sibiu, PDL Brasov.

ACL a acuzat, miercuri, PSD ca transmite pensionarilor, prin intermediul Postei Romane, pliante care fac parte dintr-o campanie impotriva lui Klaus Iohannis si in care se precizeaza, in mod fals, ca acesta "va gira taieri de pensii si salarii", solicitand publicarea contractului incheiat de PSD.

"Campania electorala a lui Victor Ponta se bazeaza din ce in ce mai mult pe dezinformare si inselarea alegatorilor. Victor Ponta si portavocile sale mint cu nerusinare incercand sa-i sperie pe oameni ca, odata ajuns presedinte, Klaus Iohannis va gira taieri de pensii si salarii. Este extrem de grav ca PSD se foloseste de o institutie de stat, Posta Romana, ai carei angajati sunt obligati ca, odata cu pensia, sa le distribuie persoanelor varstnice si pliante cu aceste informatii false", afirma intr-un comunicat al prim-vicepresedintelui ACL Alina Gorghiu.

La acel moment, Compania Nationala Posta Romana a anuntat ca a incheiat un contract cu alianta electorala PSD-UNPR-PC pentru distribuirea de pliante electorale, prin serviciul de marketing direct – distributie neadresata, disponibil si pentru alte partide, precizand ca nu-si asuma continutul mesajelor electorale.

sursa:mediafax.ro

posta romana contracte monica macove elena udrea flyere psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1088 (s) | 35 queries | Mysql time :0.030058 (s)