vineri, 29 martie, 2024

POVESTE INCREDIBILA! Pozele indecente ale unei tinere cu anunt la matrimoniale l-au trimis pe acest iesean catre patul ei! Fara sa vrea, a prins un interlop extrem de periculos!

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce a analizat bine fetele care îsi expuneau trupurile pe acel site, Mihai a decis sa mearga acasa la una dintre ele • Dupa ce a lamurit toate detaliile, în momentul în care a ajuns la usa fetei, s-a întâlnit cu mascatii care tocmai au prins un interlop foarte periculos, un individ fioros si fara scrupule • În scara blocului oamenii legii si-au dat seama ca Mihai are drum exact în apartamentul pe care ei urmeaza sa-l perchezitioneze • Cu acea ocazie, au aflat ca acolo locuieste o fata care se prostitueaza • Astfel, interlopul a fost pus sub acuzare pentru proxenetism, desi era cercetat pentru alte lucruri • Fata si-a cunoscut pestele pe Facebook si a acceptat sa se prostitueze pentru a-si cumpara un apartament

Cel mai probabil, pozele care l-au atras erau false pentru ca fata pentru care a decis ca merita sa-si însele iubita, era în realitate minora. Continutul anutului era unul extrem de atractiv, cu adevarat provocator, iar fata parea foarte frumoasa si hotarâta în ceea ce face. Dupa ce a analizat bine sectiunea de matrimoniale a site-ului public24.ro, Mihai a decis sa o sune pe Georgina, sa stabileasca telefonic detaliile.

"Am întrebat cât costa si mi-a zis ca este 100 lei numarul si 200 lei ora. Mi-a explicat si unde trebuie sa ajung la ea, la un apartament situat într-un bloc de pe strada Cuza Voda din Iasi", a declarat tânarul de 32 ani.

Toate bune si frumoase. A ajuns la scara blocului Plomba de pe strada Cuza Voda, iar acolo s-a întâlnit cu mascatii si politistii care doreau sa urce exact la apartamentul în care locuia fata cu care trebuia sa se întâlneasca Mihai. Baiatul avea o treaba foarte importanta de facut si nu prea l-a interesat prezenta politistilor acolo, asa ca a continuat sa intre în loc. Atunci, oamenii legii l-au legitimat l-au întrebat unde merge.

Astfel, au aflat ca are drum exact în acelasi loc în care au primit si ei mandat de perchezitie de la judecator. În prima faza, nu au înteles despre ce este vorba, dar anchetatorii s-au lamurit repede – tânarul mergea la o fata care avea postat un anunt fierbinte pe internet si care practica prostitutia.

Politistii nu stiau ca interlopul este si proxenet

Treaba a devenit dintr-o data si mai complicata pentru ca politistii nu stiau ca, în acel apartament are cuibul o prostituata, ei stiau ca acolo urmeaza sa-i faca perchezitie domiciliara lui Ciprian Teodor Butnarica, de 35 ani, un individ extrem de periculos, care si-a petrecut ultimii ani în spatele gratiilor pentru tot fel de fapte.

Individul fusese eliberat conditionat pe data de 18 ianuarie 2017 si mai avea de executat 853 zile de închisoare. Pe data de 9 decembrie 2017, acesta a fost prins în parcarea de la Carrefour Felicia si dus acasa înconjurat de mascati, pentru a-i fi perchezitionata locuinta. El era cercetat atunci pentru ca, în noaptea de 6-7 decembrie 2017 batuse, violase si tâlharise o prostituata din zona Billa. Povestea cu privire la acea fapta a fost prezentata pe larg zilele trecute în paginile cotidianului Buna Ziua Iasi.

Dupa ce a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere stradale, procurorii au reusit sa-i intercepteze inclusiv convorbirile telefonice, însa nu au înteles prea bine continutul unora dintre mesajele primite de la Georgiana. Acum, când l-au întâlnit jos pe acest client cu chef de aventura au înteles practic tot ce s-a întâmplat.

Astfel, oamenii legii au reusit sa-l acuze pe Ciprian Teodor Butnarica si de comiterea infractiunii de proxenetism. Mihai a ajutat astfel, fara sa vrea, la prinderea unuia dintre cei mai periculosi proxeneti aparuti în Iasi în ultimele luni.

Din discutii nevinovate pe Facebook, s-a ajuns la asta

Când au ajuns în casa lui, oamenii legii au gasit-o acolo si pe Georgiana, pe 15 ani, care tocmai îsi astepta clientul. Fata s-a speriat când a vazut acea manifestare de forta împotriva celui pentru care se prostitua. Procurorii au reusit sa le afle si povestea celor doi. Mai exact, pe data de 12 septembrie 2017 s-au cunoscut pe Facebook.

Barbatul a contactat-o pe aceasta pe site-ul de socializare mentionat si i-a propus sa se întâlneasca. S-au întâlnit, s-au placut, au întretinut relatii sexuale, fata s-a mutat la el într-un apartament de pe strada Vasile Alecsandri.

Ulterior, barbatul i-a propus ca pentru viitorul lor luminos fata sa practice prostitutia, iar el sa se ocupe de protectie. Bineînteles, totul era din dragoste si, pentru un viitor, comun foarte frumos.

"La data de 24 septembrie 2017, în urma unei discutii dintre cei doi, inculpatul Butnarica Teodor Ciprian i-a propus minorei in cauza sa practice prostitutia, convingând-o ca aceasta activitate o va desfasura pentru bunastarea lor. Tot cu aceasta ocazie, inculpatul Butnarica Teodor Ciprian i-a prezentat un site de anunturi publicitare, respectiv publi24, site pe care mai multe persoane de sex feminin îti ofera serviciile sexuale contra cost. Fiind de acord, minora a întretinut raporturi sexuale cu mai multe persoane de sex masculin, încasând circa 2000 lei saptamânal, bani ce erau ridicati de inculpatul Butnarica Teodor Ciprian sub pretextul ca îi strânge pentru achizitionarea unui apartament pentru amândoi”, au precizat procurorii de la Parchetul de pe lânga Judecatoria Iasi în rechizitoriul trimis pe masa judecatorilor în urma cu câteva zile.

Pentru ca apartamentul de pe strada Vasile Alecsandri nu arata prea bine, cei doi s-au mutat într-un apartament mult mai frumos, în care clientii se puteau relaxa mai bine. Acum, individul este în arest preventiv. Procurori îl descriu ca fiind foarte periculos si fara scrupule.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img