vineri, 19 aprilie, 2024

Povestea cutremuratoare a crimei din Vaslui: mama si-a dus efectiv fata in casa celui care avea sa-i ia viata – FOTO

Distribuie:

Publicat:

O crima odioasa s-a petrecut in seara zilei de vineri spre sambata, 6 mai. O tanara de doar 14 ani, din localitatea vasluiana Ghergesti, a fost sugrumata de un barbat in varsta de 20 de ani, pentru ca nu a vrut sa intretina relatii sexuale cu acesta. 
Inceputul povestii cutremuratoare are data de 1 mai, cand parintii baiatului au mers acasa la tanara, pentru a o peti. Doua zile mai tarziu, pe data de 3 mai, mama fetei si aceasta s-au dus acasa la baiat, in localitatea Valea Canepii, comuna Ivesti. Pe tot parcursul vizitei, mama fetei a consumat bauturi alcoolice, adormind efectiv in una din camere.
La lasarea serii, minora de 14 ani i-a spus viitorului sot ca trebuie sa mearga acasa, pentru ca a doua zi are lucrare de control si nu poate lipsi. Tanarul, si el sub influenta bauturilor alcoolice, s-a oferit sa o conduca la locuinta ei. Pe drum, criminalul i-a cerut minorei sa intretina relatii sexuale, dar fata a refuzat, moment in care a strangulat-o si a ascuns-o intr-un tufis. Dupa ce a omorat minora, tanarul s-a intors acasa linistit, spunandu-le celorlalti ca fata a mers acasa. A doua zi, cand s-a trezit mama fetei din betie si a mers la locuinta, vazand ca minora lipseste, a alertat politia. 
Dupa ore bune de cautare, cadavrul fetei a fost descoperit intr-un desis, de pe raza localitatii Ivesti. Politistii l-au ridicat pe tanarul de 20 de ani si l-au dus la audieri. Atunci si-a recunoscut fapta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img