vineri, 19 aprilie, 2024

Povestea de dragoste dintre Florin Busuioc si Liliana, frumoasa lui sotie: “Mi se parea ciudat sa-i fiu profesor si am plecat din scoala”

Distribuie:

Publicat:

Il vedem mereu cu zambetul pe buze la rubrica meteo, dar si pe scena teatrului. Florin Busuioc sau Busu, asa cum il recunoaste toata lumea, este unul din cei mai carismatici prezentatori din showbizul romanesc, de aceea vestea ca a suferit un infarct miocardic a cutremurat intreaga tara.

Daca fiecare aparitie a sa la televizor este una memorabila si plina de culoare, Busu a ales sa fie discret pe plan personal. Se declara implinit cu viata pe care o are alaturi de sotia lui Liliana si cele doua fete:  Natalie. de 15 ani si Catinca, de 8 ani.

Viata de familie a lui Florin Busuioc

Busu s-a recasatorit pentru a doua oara cu Liliana, fosta lui studenta, in urma cu multi ani.

"N-am avut o poveste de dragoste chiar de la inceput. Mi-a fost studenta. Mi se parea ciudat sa-i fiu profesor si am plecat din scoala. N-am putut continua si m-am carat, ca sa zic asa. Noi am avut o poveste din doua bucati cumva. Am avut o perioada la inceput mai pasionala, plina de furtuna, dar am stabilit ca nu prea merge, prea suntem vulcanici amandoi si ne-am despartit o vreme. Vreo opt-zece ani. Dupa aceea ne-am reintalnit si gata, s-a refacut legatura", spunea Florin Busuioc pentru adevarul.ro.

lorin Busuioc mare are un fiu mai mare, din casnicia cu Marieta, o asistenta medicala din Targul Mures, cu care nu are o relatie apropiata. Potrivit unica.ro, Florin Busuioc Jr. are 27 de ani, iar ultima data si-a vazut tatal pe cand avea 17 ani.

Busu a vorbit cu regret despre prima sa casnicie: „M-am insurat cand eram la Piatra Neamt. Nu stiu ce mi-a venit atunci, m-am indragostit, m-am insurat, am facut copil, m-am speriat si am fugit. Mi-a parut rau, sigur ca da. Ma urmareste si acum gestul asta. Chiar am o problema cu mine legata de povestea asta”.

Florin Busuioc, desemnat cel mai bun prezentator meteo

Florin Busuioc s-a nascut pe 19 mai 1962 in Hunedoara. El a copilarit si aici, dar si in satul Soimaresti, judetul Neamt, iar visul de a deveni actor l-a adus la Bucuresti. Desi marea lui pasiune ramane actoria, el este cunoscut mai mult ca om de televiziune

“Am inceput la TVR, cu o emisiune pentru copii, «Tip-Top Minitop», la care am ajuns facand un film pentru TVR, o poveste tacanita cu o pisica scapata printr-un hotel. Ma rog, era foarte dragut filmul. M-au remarcat producatorii de la «Tip-Top Minitop» si mi-au propus sa fac asta. A durat cativa ani emisiunea, am mai facut o emisiune in paralel, tot acolo, la TVR, tot pentru copii. Emisiunea a continuat si dupa ce am plecat eu”, a declarat prezentatorul TV pentru adevarul.ro.

In anul 2010, Busu a fost desemnat drept cel mai bun prezentator meteo de catre Societatea Europeana de Meteorologie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img