vineri, 19 aprilie, 2024

Povestea dramatică a Dianei, o văduvă cu doi copii din Iași! Sacrificiul pe care îl face pentru viitorul celor mici

Distribuie:

Publicat:

Diana Condurache trăiește de la o zi la alta, după ce a rămas văduvă și cu doi copii.

Diana Condurache este o mamă eroină, care face totul pentru cei doi copii ai ei. Alberto (5 ani) și Sofia (2 ani) sunt persoanele pentru care Diana muncește în fiecare zi. Tânăra de 23 de ani a rămas văduvă în urmă cu 10 luni, după ce soțul ei a murit în urma unui meci de fotbal între mai mulți prieteni.

Bărbatul ar fi împlinit 30 de ani și lucra în București. El a alunecat pe terenul de fotbal și s-a lovit puternic la cap.

Această pierdere a venit ca un șoc pentru Diana Condurache, care se ocupă de cei doi copii ai ei. Femeia face orice sacrificiu pentru a economisi bani. Mai mult decât atât, au fost zile în care a refuzat să dea 5 lei pentru un bilet de autobuz și a preferat să meargă aproape 10 kilometri pe jos.

„Am avut de făcut niște acte la primărie în comună și nu am vrut să cheltui bani pe autobuz. Am lăsat copiii la bunici, am luat-o pe sora mea mai mică și am plecat spre Ciortești. Nu e atât de scump microbuzul, dar când nu ai, și doi lei ți se par mulți. Am mers aproximativ două ore dus și alte două întors, că plouase și era noroi pe drum.

La câte nenorociri se întâmplă în ziua de azi, nu am vrut să mă urc la nimeni în mașină.

De 5 lei cât dădeam pe microbuz, mai bine iau niște dulciuri pentru cei mici. Toți banii îi am împărțiți. În fiecare lună, 1.500 de lei îi pun deoparte pentru casă, iar restul sunt pentru copii. În fiecare zi cumpăr câte doi litri de lapte din sat, pentru că și băiatul și fata mănâncă lapte.

Doi litri costă aproape 10 lei. Fata cea mică mânca lapte praf, dar era foarte scump și am fost nevoită să renunț la el. O cutie de lapte praf costa aproape 60 de lei”, a declarat Diana Condurache, pentru BZI.

Continuarea pe wowbz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img